View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0000123OpenMPT[All Projects] Generalpublic2011-05-31 18:06
ReporterSaga MusixAssigned ToSaga Musix 
PrioritynormalSeveritymajorReproducibilityalways
Status resolvedResolutionfixed 
Product VersionOpenMPT 1.19.01.00 (upgrade first) 
Target VersionOpenMPT 1.19.02.00 (upgrade first)Fixed in VersionOpenMPT 1.19.02.00 (upgrade first) 
Summary0000123: First note in pattern / sample editor is not played
Description

After loading / creating a new module, the first entered note is not played. This can also happend sporadically during editing, when opening the sound buffer which was previously closed.

Steps To Reproduce

1) Create new module
2) Draw sample
3) Try to play sample. First attempt will change the "play" icon in the main toolbar, but no sound is produced.

TagsNo tags attached.
Has the bug occurred in previous versions?In 1.18.03, but not in 1.18.02
Tested code revision (in case you know it)

Activities

Saga Musix

Saga Musix

2011-05-04 19:56

administrator   ~0000186

Revision 615 seems to have introduced the problem.

Saga Musix

Saga Musix

2011-05-04 20:19

administrator   ~0000187

Fixed in revision 865.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2011-05-04 19:43 Saga Musix New Issue
2011-05-04 19:56 Saga Musix Note Added: 0000186
2011-05-04 20:19 Saga Musix Note Added: 0000187
2011-05-04 20:25 Saga Musix Assigned To => Saga Musix
2011-05-04 20:25 Saga Musix Status new => resolved
2011-05-04 20:25 Saga Musix Resolution open => fixed
2011-05-04 20:25 Saga Musix Fixed in Version => OpenMPT 1.19.01.* (old testing)
2011-05-04 20:25 Saga Musix Target Version => OpenMPT 1.19.01.* (old testing)
2011-05-31 18:06 Saga Musix Target Version OpenMPT 1.19.01.* (old testing) => OpenMPT 1.19.02.00 (upgrade first)